GUANYADORS "CONCURS DE FOTOGRAFIA"

Ha arribat el moment!

Després d'uns dies rebent fotografies, missatges i votacions, em moment complicat per al jurat s'ha fet patent!
Abans de dir-vos els guardonats, ens agradaria donar-vos les gràcies a les més de 60 persones que heu col.laborat i donat sentit a la nostra proposta. 
Fotografies diverses, originals, artístiques i altres més senzilles però humanes, vinculades a la cançó "HISTÒRIA D'UN AMOR ALTERNATIU".

Hem intentat posar-nos en pell vostra per saber que volíeu oferir amb la imatge. Hem valorat la originalitat, la fotografia feta per a l'ocasió, la part artística, el color, la vinculació amb la cançó i entre els quatre membres del jurat, la fotografia guanyadora ha sigut:


PREMI DEL JURAT

"I sols volen fugir de la misèria, d'una hipnòtica condemna capital" de Ainhoa Murcia amb 12 punts.




Finalistes amb 10 punts han quedat:
- "Conseqüències d'un amor alternatiu" de Neleb Leia
- "Amor Particular" de Carlos Valls


PREMI POPULAR

Respecte al premi per votació popular. El premi ha recaigut sobre la fotografia "Al cap es duen molt més que rastes" de Anna Llopis amb 260 vots!




"Aquestes dos guardonades" s'emporten: "1 disc En les nostres mans, 1 disc A l'ombra de l'obscuritat, 1 samarreta del nou disc, 1 bufanda del nou disc, 1 postal dedicada i 1 entrada VIP per a qualsevol concert que fem, amb visita als camerinos". MOLTES FELICITATS!


Podeu veure totes les fotos del concurs, clicant AQUÍ


Per la nostra part, donar-vos de nou les gràcies pel vostre calor i participació. Disculpeu-nos per no poder oferir un regal a tots (ja ens agradaria!), perdoneu també les nostres valoracions, hem volgut ser coherents amb la nostra manera de veure les coses i per últim no dubteu que prompte tornarem a fer altres concursos.

Salut i música
AV