ENAMORATS DELS MALLORQUINS...

Així hem quedat Tata (Eduardo Bates) i jo després d'aquesta emocionant visita a Mallorca. Encantats!
Quan resumeixes un concert, tot ve una mica comentat al voltant de l'actuació, el lloc, la presència de la gent...però aquesta vegada els aspectes externs han influït de manera tan agradable en aquesta visita, que el nostre compromís per intentar posar-nos a l'altura ha estat sempre present en la nostra manera d'actuar.

Amb el vostre permís, agrairem a L'OCB (Obra Cultural Balear) la possibilitat de realitzar aquests dos concerts en casa seua (Palma i Vilafranca), on en ambients càlids i íntims hem tingut l'oportunitat de mostrar la nostra il.lusió.
Com no a Rafel Sedano, company de viatge i prefecte coordinador de l'estança, amb la programació controlada de les entrevistes, de les relacions, dels concerts, de l'hostalatge, de tooottt...La professionalitat depén de la il.lusió invertida en fer les coses. Gràcies amic!
A la gent de l'alberg CENTRAL PALMA, perquè ens han tractat com a reis. Un lloc encisador al centre de Palma, on el descans, l'alimentació però sobre tot, la condició humana del personal, engrandeix la qualitat de l'entorn. Tornarem, vos ho prometem!
Als companys de Can Alcover (Arena) i Teatre Municipal de Vilafranca (Sebastià), perquè igualment han estat atents, amistosos i encantadors, que et faciliten la tasca de dedicar el temps d'organització al que hem anat a fer, tocar i preparar a consciència el nostre treball.
A la calidesa i dolçor d'eixa gent de Manacor, que ha volgut estar prop de nosaltres, que ens ha acompanyat en tertúlies i converses, òptimes per canviar el món, que ens han educat en l'aspecte cultural mallorquí (llengua i pomadetes) i que han arredonit la nostra visita oferint-nos la seua amistat i personalitat que hem trobat encisadora i desitgem que eterna.
Als entrevistadors a les ràdios, per preparar-se unes preguntes originals i fer apropar als radiooients qui eren els convidats...(altra mostra de professionalitat).
I per últim, com no a cadascú dels presents. Per invertir el seu temps en nosaltres, per ajudar-nos a fer realitat els nostres somnis, per ser oients abocats al missatge, pel seu silenci, el seu aplaudiment, el seu calor (companys dels scouts de Mallorca, Marcel i resta de companys mallorquins, íntims d'on vinc, de Cocentaina que aprofitant la visita s'han apropat a fer-nos més feliços...quina il.lusió!!!, i tota la gent que no ens coneixia i ens ha donat l'oportunitat de convéncer humilment amb cada missatge).

A nosaltres ens encantaria haver estat a l'alçada i donar el mateix que hem rebut com a mínim. No se si ho haurem aconseguit, però si al menys açò ajuda, hem de dir-vos que cerquem constantment aprendre de la humanitat i qualitat de l'ésser humà i amb vosaltres, hem aconseguit créixer d'una manera increïble. No tenim prou paraules d'agraïment.

Ja per últim, deixar patent la confirmació del que hem pogut comprovar. Sense diccionaris ens hem entés a la perfecció, jo parlant el mallorquí de valència i ells contestant-me amb el valencià de mallorca...El català o anomena'l com vulgues, és la llengua que des de Balears passant per l'Alguer, Andorra, Catalunya i País Valencià, ens ha vist nàixer i amb la que morirem!

AV - incansable somiador...