NO ES PODEN ALIMENTAR FAMOLENCS AMB ESTADÍSTIQUES!


Preocupats únicament per com tornar a recuperar eixos índex de benefici augurant i pletòric que és l'única importància dels governs que marquen les pautes de l'evolució d'aquest món, ni la resta de la població se'n recordem dels més de mil milions d'habitants mundials que estan sota el mínims recursos alimentaris vàlids únicament per a subsistir. Més de mil milions!!!

33 països ja sofrien l'escàs sentiment de cooperació abans d'aquesta crisis que no sols ens enfonsa en qüestions personals, sinó socials i incrementa eixa crisis de valors que ja de per si sembla un desastre hui en dia.

La Índia, Burundi, Níger, Serra Lleona, Libèria, Etiòpia, Bolívia...son uns dels grans territoris que sofreixen la fam causada pel nostre consentiment.


Actualment es produeix més del doble dels recursos necessaris per pal·liar la fam d'aquests països, però sense parlar, ja ens responen que "no interessa".

És més fructífer utilitzar el muntant econòmic per a inversions que dupliquen certs projectes. A finals del 2005, EEUU va gastar més de 150.000 milions de dòlars en armament per aconseguir els seus propòsits a Irak. Però amb ell la resta de països de la OTAN (Espanya entre ells!).

Entre la gent que matem de fam i la gent que matem en guerres (sempre innocents), menys problemes pel control mundial.

Amb aquestos recursos monetaris invertits, s'acabarien els problemes que s'oposen als drets humans, com la fam, la sanitat i l'educació!

Una bala, val més que un litre de llet!

I a tot això, a tu, que lliges aquestes lletres i que no has valorat mai que el teu suport polític recolza aquestes iniciatives genocides que són el pitjor dels comportaments que mai han existit, et dic: "el teu vot, és una responsabilitat, no sols d'exercir el teu dret ciutadà, sinó d'exercir les teues obligacions com a tal, com a membre de futur que permets aquestos fets"!!!

Les guerres són un joc creat pels poderosos on sempre acaben morint els innocents. I la fam és la desigualtat més intolerant que son capaços de consentir. No faces ulls cecs a la realitat perquè tu també eres causant d'aquestes barbaritats.

Tens prou amb la foto? Seràs capaç de tornar a tirar a la brossa conscientment l'excedent de la teua sacietat?

AV