ÚLTIMA ESPENTA

Després d'uns quants mesos, creant, organitzant, provant i assajant, sembla que el nou projecte arriba a la seua fi.
Hem aportat tot allò que bonament sentíem i creiem convenient. Hem adequat un nou so, aproximat al directe i amb la intenció de que l'essència no es perda en cap tipus de formació amb la que oferim els concerts. Hem continuat amb una finalitat semblant respecte a les temàtiques. Cançons que parlen amb un sentit de rebutjar tot allò que vaja en contra de la llibertat i els drets humans. I hem intentat fer que la manera d'expressar-nos mitjançant la música esdevinga molt dolçament, per compensar la crueltat del moment en que vivim.
A tot açò, hem comptat amb la col.laboració d'uns artistes i músics que camuflaran les nostres carències i de segur que vos emocionareu amb cada aportació regalada. Gent com Miquel Gil, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Cris Juanico, Pau Alabajos, Bertomeu, Borja Penalba, formen part del nou treball!!!

A finals de setmana comença la mescla, això vol dir-se que en gravar les veus que ens resten aquesta setmana, la nostra tasca estarà complida. La resta ja no dependrà de nosaltres!

Moltíssimes gràcies a tots per estar prop i esperem que en un parell de setmanes ja puguem concretar la data exacta de la sortida del nou disc. Salut i música
AV