RODANT VIDEOCLIP

El passat dijous i gràcies a l'equivocació de Maldonado (l'home del temps) tinguérem la possibilitat de gravar al lloc on teníem previst, el videoclip que li donarà la combinació entre imatge i música al nou disc "a l'ombra de l'obscuritat".

Amb la producció de Túbal Perales i Daniel Olm i amb la inestimable col.laboració del ballet de Mapi Moltó (Alejandra Gisbert, Vero López, Alba Gilabert, Sara Pascual, Ainoha Agulló, Sonia Navarro, Rita Cascant), férem que el dia de gravació fos divertit, original, tota una experiència i confirmarem que les coses fetes amb il.lusió, contagien emoció.

El ballet va estar espectacular i pacient, després de repetir més de 50 vegades la cançó, els càmeres i productors, simpàtics i ens llevaren la vergonya que en un principi assolia les nostres personalitats i el lloc, junts als jocs de colors produïts per una llum del sol que anava i venia, esperem li donara al clip l'efecte que esperàvem.

Sols hi hagués un "però"...un servidor. Açò d'estar enfocat no és massa tranquil.litzador per a mi, així que ja vos assegure que si alguna cosa estranya ocorre al videoclip, seré jo! ;-)

Gràcies a les persones que féreu possible aquest especial dia i per involucrar-vos en aquesta il.lusió fent-la pròpia! Sempre és un plaer treballar amb gent així!