VIDEOCLIP OFICIAL "A L'OMBRA DE L'OBSCURITAT!


No sempre és fàcil compartir amb imatges el que una lletra vol oferir, més quan hem intentat que les metàfores s'endinsen entre els paràgrafs d'aquesta cançó i no sempre és evident el significat de la mateixa.
Aquesta cançó es motiva amb una especial conversa junt a Mari Carmen Girau, una cantautora valenciana de "La Nova Cançó" i membre dels famosos "Setze Jutges", que en la dictadura combatien precisament amb les metàfores la possibilitat de cantar en públic sense estar censurats.
Lluny del que la gent pot imaginar, aquest videoclip que representa la cançó DESPERTA, és una injecció a la reflexió que es centra en les dificultats d'abandonar el camí que aquesta societat ens marca. No és fàcil ser conseqüent i poder viure paral·lelament en altre ritme, valors i finalitats. Però es pot!

Obri els ulls cada matí intentant ser fidel a una nova conducta, heretant un ritme més pausat, aquella que t'aporte la possibilitat de gaudir de la vida, de separar-te d'un materialisme constant i ofegant, de valorar les coses que precisament són més importants i ho son perquè no es poden comprar. Aprèn a ser just, a combatre pels teus somnis, a defensar els teus drets i sobre tot a viure en igualtat (paraula que reuneix una gran quantitat de valors humans).

La vida no és fàcil, si no et proposes que així siga!

El coratge, la valentia, la humanitat i delicadesa d'aquella conversa amb Mari Carmen Girau, ha esdevingut en aquesta cançó que no desitja més que creuar-se amb el teu somriure i comprovar que tu també vols canviar el món!

Com no, agrair a Túbal Perales i Dani Olmo les facilitats i qualitat del seu treball i al Ballet de Mapi Moltó la desinteressada col.laboració i la tendresa que junt al paratge li ofereixen al videoclip. Gràcies a tots!
AV