NOU CONCURS - FRASE PER "EL MEU PAÍS"


Salut amigues i amics. Després de la bona participació del concurs de fotografia, ens hem plantejat fer un altre concurs, un que fomente l'estima pel nostre país en forma de sentiment escrit!

De què tracta?
Has d'escriure una frase del que per a tu significa el teu territori, arrels, costums, identitat. Sols et posem una dificultat, la frase ha de tenir exactament 18 síl.labes!

Què aconseguiràs?
1.- Les 3 frases que més ens agraden al jurat (empresa SIR AGENCIA "organitzadora del concert conjunt de CESK FREIXAS, PAU ALABAJOS i ANDREU VALOR" i un servidor) guanyaran 2 entrades per aquest concert del dia 1 de Novembre de 2012 a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

2.- Com estic en fase de realització dels nous temes i un parlarà evidentment de "EL MEU PAÍS", la frase guanyadora la introduiré en aquesta cançó. Per tant serà part eterna de la nostra història!

On penjar la teua frase?
En aquest esdeveniment: 
Hauràs de posar la frase i entre parèntesi el teu nom!



És senzill. Relaxat, deixa que parle el teu cor i escriu aquesta frase de 18 síl.labes!

Valorarem la riquesa lingüística, la metàfora, la bellesa receptiva, la senzillesa, la força, la humanitat, l'estima...però no et preocupes, son aspectes que ja tens impregnats, per tant, deixa't dur!

Teniu de temps fins el 24 d'octubre, ja que el 25 direm quines 3 frases han sigut les finalistes i quina la guanyadora!