BEVEM DE LA SOLIDARITAT

El nou disc ha sigut especial per molts aspectes. Fer un segon treball on poder corroborar la teua continuïtat, el desig de seguir caminant oferint allò que portem dins i compartir-ho amb aquell entorn preocupat per la realitat que està envaint-nos ha sigut tota una experiència gratificant, perquè seguim creixent, seguim trobant gent especial i sentit a les nostres cançons, sentit perquè hem vist uns ulls brillar, perquè l'emoció és compartida en moltes ocasions i sols aquestes coses son el verdader sentit que busquem, complicitat i convivència!

Com ja hem comentat en altres ocasions, aquest nou disc tenia una peculiaritat i es que per cada disc adquirit, 2 € anava a parar a dos projectes solidaris. Un, al Projecte d'integració TAPIS per a malalts psíquics de Cocentaina, que amb els 350 € que els hem pogut aportar han aconseguit unes peces esportives per practicar exercici i millorar l'articulació de les engarrotades extremitats dels seus membres.
L'altre donatiu anava destinat a l'ONG Dimedi Mali (cooperació en Guinea-Conakry) que amb els altres 350 € compraran medicament per a combatre la còlera i la malària de la zona en la que actuen. 

Se que és una aportació pràcticament insignificant, tant ens agradaria fer per aquesta gent necessitada i per tots aquells que dediquen el seu esforç en aconseguir una realitat més digna que ens entristeix no ser capaços d'aportar més...Ens calma l'angoixa saber que no serà l'única cosa que fem i que en altres tantes ocasions més per poc que siga serem conscients de la nostra funció en aquesta realitat i seguirem aportant, col·laborant, clamant crits per drets, compartit malestar per tantes injustícies...Açò comença ara ;-)

He penjat aquestes opinions i imatges per fer-vos partícips de la gratitud que ha rebut aquesta gent i que vos vull transmetre perquè evidentment vosaltres sou els causants al col·laborar en la compra d'un disc que sols busca trencar diferències i injustícies i a banda ser solidaris i ajudar-nos a canviar la realitat més precària que ens rodeja. Gràcies per donar-li llum a l'obscuritat!

 09/11/12 - Entrega del xec de 350 € al TAPIS en la seua anual exposició de manualitats.
23/12/12 - Entrega del xec de 350 € a l'ONG DIMEDI MALI.