GRÀCIES ÉS POC!



Si...si...moltes paraules per a fer cançons i terriblement angoixat per no trobar les adequades per tornar-vos d'alguna manera la gratitud del que ens vareu fer sentir anit a Cocentaina.

Sempre havíem desitjat fer la presentació d'un disc en un format com aquest, on els detalls del disc es veren reflectits en un concert d'aquestes característiques. Ahir en la presentació de "Malgrat la pluja al meu poble" vaig ser un complet afortunat per estar rodejat d'uns músics (10 + impressionants col·laboracions com la de Hugo Mas, Els Pabordets, (Juli Mira i glosadors en off) i un especial Paco Muñoz) que feren possible aquest somni, però he de dir-vos que la sorpresa va recaure en eixir a l'escenari...Un pati de butaques de gom a gom, una gent que a mesura que avançava el concert vareu voler format part d'ell i un final on cada palmada es convertia en una injecció d'emotivitat difícil d'explicar.

M'alegra tant que hageu elegit "Malgrat la pluja"...SEGUIR!!! Estic segur que el futur que ens espera serà cada dia més digne per a vosaltres perquè amb les vostres mirades es podia observar les ganes de somriure eternament!

Ens féreu realment feliços! Un milió de gràcies per ser i per estar!


Què dir-vos d'aquest gran "homenot"? Tan gran com el seu cor!