IRRESPONSABLES?

Ara el "dret" a manifestar-se pot ser penat amb 30.000€, realitzar escratxes o una "mala" conducta davant un policia també...
La llibertat està cada dia més emmudida. La guàrdia de ses majestats (polítics cada dia hi ha més intocables) entre cotons i el poble ja no pot reclamar ni per a menjar...
Pot ser fins i tot tinguem sort perquè les manifestacions que més doldrien i les que mai s'atrevim a fer en massa vindran amb aquestes noves lleis. A aquests horrorosos polítics sols els importen els diners, doncs quan deixem de prendre la llum, de comprar en grans superfícies, de posar gasolina, d'ingressar diners als corruptes bancs (o siga, tots)...la saviesa d'aquests opressors que no saben actuar d'altra manera que fent por i robant-nos els drets es convertirà en flaquesa, nerviosisme i debilitat.

Amigues i amics, anem a consumir sols amb les coses més bàsiques i fer-ho en la botiga del costat de casa que a més de ser més saludable i genera estabilitat al nostre veïnat.
El que elegim per comoditat està acabant amb les nostres dignitats.
No volen que ens manifestem? No els donem el plaer de seguir sumant riquesa a favor del nostre sofriment.

Aznar, altre pocavergonya ix ara amb la salutació feixista dient que si ell fos el president del govern tancaria a la presó a aquells que reclamen el dret d'autodeterminació o provoquen una consulta sobiranista. Arribar a aquests extrems que generen crispació, odi i enfrontaments entre la societat per no respectar el dret d'expressió i de pensament és insuportable, malèfic i irresponsable. L'Estat espanyol ni ha estat mai unit, ni ho estarà, perquè el dolor generat en morts, mordaces i lleis retrògrades acaba fent créixer l'explosió de ràbia de qui sofreix aquestes barbaritats que encara perduren.
Som diferents, res a veure Andalusos amb Valencians, cadascú actuem com a poble distint, que evidentment clar que hem de tindre un tracte cordial, ajudar-nos...però com en un Belga, Tailandès o Canadenc...Em pose les mans al cap quan el patriotisme s'excedeix als límits de la guerra (que sols defensa interessos propis, mai d'un poble, quan la gent es cega amb la samarreta d'un equip de futbol que a banda de generar diferències socials la gent s'ho agafa com una cosa personal això de ser els millor del món, millors en què? Sols tenim que flaquesa, flaquesa per deixar-nos enganyar, manipular, per ser part de la crispació i per no adonar-se'n que el nostre món és el nostre carrer, barri, localitat...allí on devem actuar i no ho fem, un món que canviaria de color amb la humanitat de compartir les coses, de no veure que ningú sofreix i que obri les portes de casa a qualsevol que vinga de fora. Volen globalització i cada dia som més egoistes, tancats i agressius. Ningú és amo de cap estat i un poble construït amb el genocidi d'altres cultures és un poble indigne i sense futur.

El progrés s'ha posat del costat de la societat, perquè ara som capaços de saber les veritats. Separatistes? Sols són aquells que "eduquen" amb les consignes de la por, l'odi, qui condicionen les opinions i qui sempre contesten amb violència quan la gent lliurement actua diferentment a ells.
La gent té el dret de sentir, d'estimar i de pensar. Açò no és pot robar!!!

Aquest món sols té solució amb la desaparició d'aquests tipus de governants i això sols ho podem decidir nosaltres. És el moment!

Collage d'opinions barrejades, igual no li trobes el sentit, però el resum ve a referenciar la necessitat de aprendre a SER persona i això significa que si no eres coherent, criticar és banal, que si no actues en conseqüència el món es gira contra teua i que si no respectes (ni a tu mateix) el món tindrà un final trist.

Per la llibertat de les persones i la dignitat de les mateixes. Eres responsable de la vida i el temps t'ho reclamarà. Obri els ulls!