DE LA POR ALS SOSPIRS [NOMINACIONS PREMIS CARLES SANTOS 2020]

Els premis són un univers que fan por. Sobretot quan mai no n'has obtingut cap.Pense en les hores invertides, en com ens buidem a l'hora d'oferir una nova creació, els esforços, els recursos econòmics...
Quan no apareixes en una llista de nominació els fantasmes negatius et fan qüestionar si has fet un bon treball o no (sensació estranya). Ja veus quin subconscient...

Quan estàs nominat/da, la cara anímica és l'oposada.
Però és cert que si ho valores bé, hi ha tanta gent donant-ho tot per fer un projecte, hi ha tants/es companys/es que mai han guanyat un guardó (més que merescut), hi ha tanta il.lusió invertida, que tota proposta ho mereixeria, al menys una vegada en la vida.

El paper del jurat no deu ser fàcil tampoc perquè més enllà de les valoracions personals saben que juguen amb molts sentiments.

Tan de bo que les referències que uns premis poden atorgar ajuden a fer visible la música creada, sobretot en aquest territori, que desperte la inquietud, valoració i respecte de la massa social, a qui dirigim tot el que som i sobretot que es dignifique la professió que defensem.

El públic, els escenaris, les emocions són el motiu de la nostra feina.
Però és inevitable que la valoració quan és de professionals, si és així de positiva, et done ales per seguir. Cosa indispensable en aquest camí.

No obstant això, crec fermament que cada proposta és mereixeria estar on nosaltres hem tingut el privilegi d'estar en aquesta ocasió, 8 discs després.
La nominació ja és un gran premi, però si fruit de la casualitat caiguera un guardó, sens dubte, aniria dedicat a aquells/es que mai no n'han rebut cap i tant s'ho ha merescut, com qualsevol. Sincerament. I com no, a aquelles personetes màgiques que fan possible que cada disc existisca, als/les companys/es i els seus sentiments.

De moment gaudim del beneplàcit d'uns dies amables que volen compartir-te aquesta notícia, concretament a tu, que eres la causa de seguir cantant i tot premi és per tu, per agrair-te el que tu ens dones en cada concert. La vida!

Gràcies per tant.

#Insurrecte, tota una declaració d'intencions negociada amb l'essència d'un triangle pactat amb Blai A. Vañó & Hèctor Tirado, responsablles d'aquesta nova sonorita, i la resta d'ànimes que han anat adherint-se a la insurrecció.

Si, , triàngle invertit. Dalt el poble i baix el poder. Democràcia?
Feliç setmana.