EL CONCERT DE MA VIDA...


MIL
és la xifra de concerts assolida pel cantautor valencià, Andreu Valor. Directe a directe, amb constància, sabent que en el món de la música, cada projecte és un tornar a començar.

El cantautor, recentment guardonat en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana amb els premis al millor disc de cançó d’autor i millor gira, enfronta un 2021 amb el mateix respecte de sempre però amb huit discs a les esquenes. Un aval important que condiciona, ja, una maduresa.

Presentarà el seu nou disc «Insurrecte», un disc que incorpora noves textures ambientals, sonores i visuals, que impacten amb una nova rítmica cada reflexió i que tracta d’evolucionar sense perdre l’origen.

Ho farà en un marc immillorable, el Teatre Principal de València. El propi autor ho considera com un dels concerts de la seua vida. I ho farà d'una manera especial, envoltat d'una banda consolidada en el temps, una escenografia millorada per a l'ocasió, un equip humà i tècnic amb qui confia plenament i envoltat d'artistes admirats/des com Neus Ferri, Mireia Vives, Borja Penalba, Laura Rambla, Joe Pask, Samuel Reina, GEM, Marco Pompero i Francesc Anyó, que faran d'aquesta nit una proposta inoblidable.

La data serà el dijous 18 de març, vespra de Sant Josep, a les 20h, en el Teatre Principal de València i les entrades estaran disponibles en breu en la plataforma digital www.entradas.com i en la taquilla del propi teatre.