VERKAMI - MICROMECENATGE - NOVÉ DISC D'ANDREU VALOR - "UN NOU MÓN".

VERKAMI | "UN NOU MÓN" | 40 DIES DE CONDEMNA.

Comencem projecte, el nové disc, anomenat "Un nou món" i sempre dic que serà el millor disc però és que si no fos així no valdria la pena fer nous treballs. 
Hem madurat, hem experimentat, hem esperat el moment adequat i ara ja tenim preparada la producció del disc però:

1- Pandèmia (situació cultural realment inestable amb ajornaments, cancel.lacions constants i gires incompletes).

2- Guerra (estat anímic enfonsat i condicionaments de programació importants)

3- Temps (els minuts actuals volen, un treball caduca terriblement ràpid, hem d'estar presentant noves coses amb assiduïtat per viure de la música i això és esgotador en tots els sentits).

4- Recursos (tot puja menys els salaris i amb la suma dels tres punts anteriors presentar discs amb cert hàbit és insostenible si no és amb tu i per tu).

Llavors...et necessitem!!!
Ens ajudes a fer possible el nou disc? Vols ser part del nostre equip humà? Fem un intercanvi? Confia amb nosaltres adquirint una recompensa de les que et proposem (que és com comprar el disc abans que isca) i a canvi et donem tot el que som i la garantia de que la música que rebràs porta implícita el millor de nosaltres en aquest moment vital (a banda de recompenses originals i exclusives per aquest micromecenatge).

"Un nou món" vol ser una alternativa emocional que ens permeta somriure, respirar, enamorar-nos i contribuir a equilibrar la vida amb un concepte més humà.


Se'ns acaba l'oportunitat. O ara, o mai. 
T'uneixes???