PORTADA DEL 9É DISC "UN NOU MÓN"

 


HEUS ACÍ UN SOMNI -
PORTADA DEL NOVÉ DISC -
"UN NOU MÓN" -
Què et sembla? Compartim?
T'expliquem!
💡Idea i disseny: Enric Alepuz
📷 Fotografia: Rafa Cortés
🔦 Il.luminació: Daniel Serrano
👠 Model viatgera en l'espai-temps: Ada Valor

El tret d'eixida i un nou camí acaba de començar. Ací us deixem la imatge que vertebrarà com a fil conductor, essència, directes, estil i sentit, i us expliquem.
La imatge vol unificar realitat i anhels, crueltat i futur, llums i ombres, esperança!
Enric Alepuz va elegir aquest espai ubicat en Muro (País Valencià) en unes èpoques de pluges constants perquè la imatge té un punt apocalíptic i ve a insinuar les misèries que els/les éssers humans/es consentim i fabriquem per la vida amb impunitat, però per contra, apareix una xiqueta, símbol de futur i esperança, de vida, d'innocència, de veritat. La col.locació corporal situada enfront d'una porta evoca a la utopia, a l'atreviment o necessitat de donar un pas per canviar-ho tot, sent la porta la línia a creuar, altra dimensió, cada somni.
L'estil i la convivència dels tres creadors (Enric, Rafa i Dani) s'unifiquen en el respecte a aportar visions dispars que connecten en el simbolisme del treball, un nou disc ple de novetats, experimentació, atreviment i risc, que respecta "la cançó" com a eina de transformació i sentiment que aspira a la humanitat, el respecte i la llibertat, renovant-se a cada pas.
El 25 presentem el primer senzill i trobaràs contrastos evidents programats i desitjosos perquè no serà un TOT fins que no pugues escoltar-lo i assaborir-lo per complet.
Desitgem que us agrade però abans d'opinar, escolta, sent, pensa i llavors ja podrem conversar.
- 18/05 Presentació de la portada del disc
- 19/05 Cartell de presentació del primer concert (18 juny a #Cocentaina) i entrades a la venda en http://entrades.cocentaina.es
- 25/05 Estrena del primer senzill amb videolíric.
- 16/06 Estrena del disc "Un nou món" en totes les plataformes digitals.
- 18/06 Concert de presentació i inici de gira.
- 20/06 Enviaments recompenses Verkami (us devem la vida!)
Us esperem a l'altre costat de la porta. Atrevir-se a creuar-la és desitjar construir un millor món perquè tu i jo tenim alguna cosa a dir.