EL NOSTRE MILLOR DISC.....FINS ARA.

Acabem l'any amb l'emoció que comporta haver pogut crear un nou treball, un nové disc, i sobretot per haver donat el millor en cada part del procés per intentar que, així també, ho reba la gent.

Amb la sort d'haver pogut presentar el disc per tot arreu i amb l'energia de tindre un any (o dos) portant-lo tan lluny com ens permeta, l'anàlisi és especialment amable amb aquest nou projecte. Al cap i a la fi, les persones que ens doneu l'oportunitat sou bàsiques en cada moviment però també el sentit. Més enllà de tot açò, la resta decora el resultat d'una proposta humil que desitja fer camí amb el propòsit d'aportar, sempre, el millor de nosaltres.

Hem tingut l'amabilitat de tindre el disc "Un nou món" nominat en tres ocasions, dues als Premis Carles Santos i una als Premis Ovidi, on finalment guardonaren el treball com a "Millor disc de cançó d'autor" 2022.

Agraïts/des i enèrgics/ques, encarem un 2023 amb la il·lusió de materialitzar aquest esforç i dedicació a prop de tu, desitjant que la nova sonoritat i històries t'ajuden a passar per la vida amb més felicitat i emocions.

Gràcies per estar.

AV