ACÍ EM PARIREN (REMIX) - ANDREU VALOR + DJ MICHEL SENAR


2024 serà any Estellés
. Cent anys del natalici d'un dels poetes més rellevants de la nostra literatura, no només contemporània. Obrim la caixa de Pandora i fem el tret d'eixida perquè Estellés tinga el reconeixement merescut. En temps convulsos la poesia pot salvar-nos la vida. Estellés ens la salva sempre, indiferentment del moment.

El Dj Michel Senar (Benicarló) ha reestructurat un dels poemes més emblemàtics del poeta de Burjassot, musicat el seu dia pel cantautor Andreu Valor (Cocentaina), portant-lo a un altre terreny, vinculant sorpresa, atreviment i el màxim respecte cap a l'escriptor i la seua obra.
Un resultat extraordinari que ubica al poeta en la transversatilitat, actualitat i des d'on segueix trencant esquemes. Un remix que posa al poeta a l'abast de qualsevol generació. Una nova concepció, creada per músics de diferents estils, ubicats en la distància d'un territori conscient de "no ser res si no s'és poble", una manera d'universalitzar, més si cal, els versos de les nostres vides i al poeta.

La cançó s'estrenarà en totes les plataformes digitals el divendres 22 de desembre a les 00:00h (matinada del dijous al divendres), tindrà la possibilitat de descarregar-se gratuïtament des del següent enllaç: https://andreuvalor.bandcamp.com/track/ac-em-pariren-remix i cerca justament això, viralitzar al poeta i el que simbolitza i defensa, explorar nous públics i compartir l'essència d'una poesia tan arrelada a qui som.

Estellés a les discoteques, a les sales de festa... lletra i música al mateix nivell de contundència. Ballar al poeta. Sentir-lo en totes les pells. Que tremole el reggaeton!!!

Per qualsevol entrevista i contacte: 
· contractacio@andreuvalor.com
· miguelangelsenar@gmail.com>