divendres, 9 d’octubre de 2009

VALÈNCIA, 9 D'OCTUBRE - PAU ALABAJOS

9 d'OCTUBRE


Avui els valencians cel.lebrem la Diada del 9 d’octubre. 771 anys de la reconquesta del Rei Jaume I d’aquestes terres! Tants anys d’esforç per mantenir la cultura i la llengua pròpia no poden caure en l’oblit!

Aquestos dies pense amb la resposta per a aquells que no entenen que no involucrar-se en aquesta tasca de no perdre la identitat és equitatiu i comparable al robatori forçós d’una personalitat pròpia, cultivada en aquestes terres i que han donat el fruit de ser com som...
De vegades ens veiem sols, incapaços d’alçar el cap, de veure que el nostre entorn s’apaga...No busquem fora de casa...Som els culpables de les coses que acaben succeint...Pensa, mira al teu voltant i quan tingues que elegir fes-ho amb una visió de futur... Si t’estimes qui eres, pensa-ho be!!!

Feliç Diada a tothom!!!

VISITA DE "VERDCEL" A MURO

Ahir amb commemoració dels actes per cel.lebrar la Diada del 9 d’octubre el grup musical "VerdCel" va visitar la localitat de Muro d'Alcoi (Alacant). Un diàleg de dos hores va servir per presentar-nos el seu nou treball "Sàmara", amb una posta en escena molt especial, un so genial (tot hi ha que dir-ho, a les noves instal·lacions del Centre Cultural de Muro) i resumint, una estona enriquidora i molt agradable al seu costat!.

Al acabar la vetllada, salutació amb Pau Romer (guitarres i veus), amb Alfons Olmo, serà en altra ocasió (era molt tard i xerrava amb altres presents) i adquirim el seu nou treball amb el que ara estic gaudint...Un treball de màxima qualitat (tant musical com de disseny) compost de cd, dvd amb un documental i un còmic al llibret...Enhorabona companys!!!