EL RESPECTE

Clica en la foto, per a llegir la notícia.
Cert que de bons i roïns hi ha en tots els llocs. Aquest personatge públic del meu poble (cap orgull) va avergonyir a la paraula que pregona i a un gran número de "socarrats" humils i amb gran capacitat d'estima pel proïsme, sense ser creients.

Estic convençut que les persones que actuen així, al igual que els que critiquen la nostra cultura, coixegen del mateix peu, son incapaços de creure's la seua fe, ni estimen cap cultura.

Una persona capaç de sentir admiració per la seua fe, cultura, ideologia...és incapaç de dir-li a altra que el que sent és incorrecte, perquè les persones que realment estimen, saben respectar el valor d'aquest sentiment i s'alegren que altra persona siga capaç de sentir el mateix, per molta diferència que existisquen entre ambdues.

Creure's superior i pregonar opinions tan indiscriminades, homòfobes, retrogrades..., fomenten la precarietat de la humanitat i ens fan més ignorants.

Tan culpable és qui ho diu, com qui ho pensa! Canvia la teua mentalitat i sigues capaç d'absorbir l'encant de cada persona, que així aprendrem a conviure i a més plenament feliços de contagiar-nos de felicitat.

Viu i deixa viure!