dijous, 28 de juny de 2012

COMPTE ENRRERE


Comencen un parell de dies inoblidables, durs però immensament gratificants. 

Hui prepararem part de l'escenografia per a demà i a la nit, marxem a la Gala dels Premis Ovidi Montllor 2012 (Premis de música en valencià) on estem nominats com a millor disc de cançó d'autor amb Feliu Ventura, Joan Amèric i Sergi Contrí. Aquesta nominació i estar valorats amb aquests companys ja és el nostre premi!


I demà, pot ser siga el concert més especial que hem fet mai! Per la maduresa, pels companys músics que són tots una delícia i per les col.laboracions.
Sols recordar-vos que demà a MURO, presentem el nou disc "A L'OMBRA DE L'OBSCURITAT" amb format banda completa. Serà a les 22.30h al Centre Cultural "Vila de Muro" i molt important, l'entrada és GRATUïTA!!!


Agrair-vos la vostra atenció (com sempre) i el contagi per a seguir creant i compartir-vos aquella essència que cadascú de nosaltres portem internament i volem fer-vos partícips!

Salut i música
AV

2 comentaris:

Mª Covadonga Mora Delgado ha dit...

Ens veiem demà. Moltes energies i els millors desitjos per a aquests dies.

Andreu Valor ha dit...

Moltes gràcies. Una il.lusió que tingues el gust en vindre, així ens dones l'oportunitat de tornar-te el detall amb els màxims sentiments possibles. Una abraçada. AV