ELS ÚLTIMS CONCERTS

Ens heu malacostumat. Més de 1500 persones (400 a Muro, 500 a Agullent, 350 a Cocentaina, 150 a Agres...) Heu estat prop de nosaltres en les presentacions dels últims concerts i amb aquestes mostres de proximitat i estima, no sols animeu les necessitat de continuar creant i compartint sentiments, sabent quin és el nostre estil i la nostra finalitat, adorem el resultat de veure a gent amb ganes de conscienciar el seu interior i començar a canviar les coses amb prudència, respecte i coherència.

Hem de dir-vos que sou el significat d'aquest treball, que evidentment escrivim i componem pel desig propi i la necessitat de relaxar les inquietuds que es barallen al nostre interior, però com vos dic, l'únic sentit que li podem atribuir a la nostra tasca es servir d'esperança per a la gent que es sent unida a una cançó i cantar-li a l'emoció de dos ulls que et miren agraint el que fem. Li doneu ple sentit al nostre somni!


Amb el vostre permís m'agradaria donar-los les gràcies a la gent que ha fet possible cada recital (ajuntaments i associacions) per fer-nos fàcil en un moment tan complicat cada detall necessari, la il.lusió compartida i el ressò corresponent per arribar a la màxima gent possible. No cal dir-vos que l'esforç ha sigut compensat per a nosaltres i esperem haver-vos tornat  part del que ens haveu donat!


L'esperança sols camina de la mà d'aquelles persones amb la capacitat de creure que el canvi depèn de la seua predisposició en veure "ombra en l'obscuritat". Creu...estic segur que junts el nostre futur tindrà altre color!

Salut i bon estiu!
Av