divendres, 9 de novembre de 2012

COHERÈNCIA SOLIDÀRIA

Volem actuar de manera honrada. Ser conseqüents amb el nostre missatge i complir amb el que en cada cançó transmetem! 

Hui ens alegra aportar el nostre granet de sorra i fer entrega de 350 € al Projecte d'integració de malalts psíquics - TAPIS de Cocentaina, aconseguits amb la venda del nostre últim disc!

Sabeu que 2 € de cada disc van destinats a 2 projectes solidaris. Aquesta és la primera aportació i esperem en breu fer-li entrega també al projecte solidari "DIMEDIMALI" (cooperació a Guinea).

Per això volem agrair-vos la vostra col·laboració i fer-vos partícips d'aquesta notícia i d'aquesta finalitat!
(En breu pujarem una foto de l'entrega realitzada)

L'entrega la realitzarem aquesta nit a l'acte inaugural de l'exposició que tots els anys realitza el TAPIS, al Teular de Cocentaina. Esteu tots convidats!

Salut, música i solidaritat!
AV

Més info de l'acte:
http://www.facebook.com/events/239816089479392/

APOSTEM PEL CANVI!


Bon dia...Moment per a mirar amunt, respirar un brot d'aire fresc, omplir d'energia el nostre interior i caminar amb força!

Ahir va ser molt especial. Primer la calidesa del concert a la Facultat de Filologia oferida pels assistents i la tènue llum, feren brollar els sentits i el missatge. Gràcies als que vinguéreu i al SEPC per desitjar contagiar un continu enfoc solidari i emergent per una educació justa i digna.

Després participarem de la retransmissió del reportatge del programa CRÓNICAS de TVE2 on contagiats per la filosofia del "bé comú" intentem oferir una alternativa moral, humana, digna i professional a les nostres feines, entorn, cultura i EQUILIBRI!
Al final un servidor dóna la seua humil opinió del que aporta el sistema actual i com esdevindria el canvi a millor d'una nova aposta...però tot el programa paga la pena. Vos convide a gaudir-lo i sobre tot a REFLEXIONAR-LO!

Salut i esperança
AV


Enllaç: "UTOPÍAS CERCANAS", un missatge a tindre en compte!