43 morts + 47 ferits = 0 responsables

3 de Juliol de 2006. València sofreix un dels accidents de metro més violents del món amb una xifra de 43 morts i 47 ferits. El Govern Valencià, que continua dirigit set anys després pel Partit Popular, han tingut un comportament d'ocultisme respecte a la veracitat dels fets. 

El primer punt indigne d'aquesta història és haver aconseguit no fer un judici per a buscar alguna responsabilitat d'aquesta tragèdia quan perits informaren dels punts negres en moltes zones d'aquest trajecte. 
Altra estranyesa va ser que el President de la Generalitat en aquell moment Francisco Camps mai va rebre als familiars de les víctimes.
Per a més preocupació i sospita, hi ha familiars als que se'ls ha volgut comprar el silenci amb llocs de treballs per als familiars de les víctimes...
És tanta la barbaritat viscuda en tràmits posteriors a l'accident que ha generat la necessitat d'aclarir realment què ha passat en aquest trist "ACCIDENT" al que per a arrodonir la trama, el Govern Valencià va tirar la culpa al conductor del mateix, mort a l'accident. El silenci de rèplica del conductor el tenien assegurat!

Per assabentar-nos del procés d'investigació s'ha tingut que tirar mà de programes com SALVADOS de LaSexta que s'han molesten en buscar indicis per a oferir la veracitat o simplement informació al poble en una època en la que la manipulació informativa i  del poder té enganyats completament a la societat.



El més trist de tot és el joc generat amb el dolor dels familiars. La indignació per haver perdut als seus éssers estimats i el menfotisme i falta de sensibilitat i escrúpols d'aquest govern augmenten la ràbia i el desig de seguir fins el final, perquè si alguna cosa ens mereixem les persones és que ens tracten com a tal. Seguirem buscant la veritat! Amb la pena dels familiars!