dijous, 16 de maig de 2013

DEPENDENTS AMB TU!!!

Irene és una dolçor del meu poble. La naturalesa ha condicionat la seua independència per a valdre's per ella mateixa. La "DEPENDÈNCIA" sempre s'ha valgut de la humanitat i tendresa de la gent i en aquestes circumstàncies això vos demane. Sols que guardeu els taps de plàstic que diàriament recuperem i que els reciclem amb vida i esperança d'aquells més necessitats. Irene ja fa temps que està regalant-nos un somriure etern, és hora de recompensar-li-ho! Moltes gràcies humans!

2 comentaris:

JoanDe Llopis ha dit...

Gràcies Andreu per compartir humanitat, en veritat fa almenys dos anys que els estem arreplegant i se’ls passem a la meua neboda que està involucrada laboriosament en esta fundació, Fa un parell de dies que ho tinc en Facebook invitant a qui ho desitge, se’ls arrepleguem en el Bar Llopis.
Des del meu cor rep un abraç i el desig que la teua poesia i les teues cançons servisquen per a millorar este gos món.

Andreu Valor ha dit...

Gràcies a tu JoanDe per ser fidel a les causes que fan somriure la vida. Sent no haver-me assabentat abans però ara entre tots farem ressò per a desitjar un camí d'esperança per aquells que tanta solidaritat necessiten.
Altra abraçada immensa amb gratitud i estima per a tu...i si serveix per a alguna cosa cada pensament melòdic que aporte, benvinguda siga la música.