DOS OPCIONS

Extreta de xarrades com la d'anit...(quin goig conèixer-te)!

D'això és tracta. De desitjar posar-ho fàcil. D'oferir una mà. De calmar la pena del desconsol. De regalar un somriure a qui menys s'ho espera, a qui menys "s'ho mereix" (actitud). De canviar l'angle de les coses dolentes.

Que no costa gens somriure i que no hi ha cosa que enriqueix més que regalar detalls als demés. Molt més que rebre'ls...Encara que si necessites que se'n recorden de tu, mira, escolta, sent...

T'has parat a escoltar la musicalitat de les fulles caigudes? Com cruixen quan les xafes mentre volteges l'arbre en tardor i escoltes com esclafeix de fred? Està parlant-te!!!

T'has adonat dels colors que el sol pinta en cada alba apareixent lentament entre les muntanyes i núvols, rojos, blaus turquesa, groc foc...un pantone inigualable, generant-te la passió que invoca enlluernar l'horitzó mentre et regala l'alè més poderós del dia?

I les olors? Ahhh....les olors són un altre univers. Un llençol net i suavitzat. Una llima acabada de collir. Un manoll de timó agitat. La teua pell dormida.

En la vida tenim dos opcions: Esperar, rebutjar, condicionar, lamentar, renegar, remugar...o simplement somriure perquè has après que cada dia la vida et fa sentir plenament!

La felicitat és un simple instant! Tracta de fer-lo infinit!