dimarts, 23 de desembre de 2014

BON NADAL

Aquesta és la nostra manera de felicitar-vos el Nadal. Amor i consciència.
#BonNadal

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cabrón retrasado independentista de la Comunidad Valenciana, España es toda una y los que vais por ahí diciendo gilipolleces tenéis tal déficit mental que no sabéis que tontería más gorda que el anterior decir. A si, si per si acàs se t'ha oblidad a llegir el castellà te'n vas al Google Traductor i ho tradueixes.

PD: No cantes gens bé.

Anònim ha dit...

Digna covardia d'un ésser que, malauradament, ha patit les conseqüències d'un Estat que fomenta la incultura i la ignorància entre la seua població.

En primer lloc, comentaris com els seus són els que ens fan lluitar cada vegada més pel que creiem, que no és més que la humanitat, el respecte, la solidaritat, la llibertat dels pobles i de les persones que pateixen cada dia les barbaritats d'aquest sistema que roba als pobres per donar als rics. Així que, gràcies per ser tan intel·ligents de augmentar les nostres ganes de transformar aquest món i fer-lo més just. El vostre odi ens fa més grans i més forts.

En segon lloc, si em permet, li faré unes xicotetes correccions. En castellà, darrere de cada adjectiu, cal afegir una coma. El determinant "qué" ha de portar tilde, ja que acompanya un nom.

En tercer lloc, si tant et consideres valencià, hauries de revisar la gramàtica i l'ortografia valenciana per tal d'escriure dignament aquesta llengua. Fa vergonya i llàstima llegir tants cops de peu al diccionari.

Salutacions i dosis de respecte i educació per a aquest nou any.

Ànims, Andreu! Seguim!

Jordi

Anònim ha dit...

Done suport a tot el que diu Jordi i la tasca que fa Andreu amb la seva música, amb aquest tipus de comentaris ens donen més ganes de defensar en el que creiem i volem.

Endavant ,salut , i musica !


Monfalc

Anònim ha dit...

Amb la mateixa llibertat en la que escrius insults i desprècies als altres sense coneixement, et dic que cada día som més els que creem en un futur millor i més just per a tots. Per a tú també, tot i la incultura i la mala educació que has rebut de la teua pàtria. T'ho podriem explicar una i mil voltes, deixar-te en evidència en arguments que no podries ni comprendre, parlan-te de persones que no coneixes, però tampoc ho entendries. Pot ser en castellà et sería més fàcil, o si prefereixes en anglés, francés... i sense traductor de Google, no cal.

PD: Et toca revisió d'oïts

Gràcies per cada instant que comparteixes en els anònims que t'estimem