#DiaSenseMúsica


No és sols el 21% d'IVA el que hem de reclamar amb aquesta referència i denúncia. Tot naix des d'una estructura social que valore aquesta professió. 

La cultura no és un luxe. La cultura és llibertat, emoció, defensa, educació, igualtat, sensibilitat, creativitat, transmissió, vincles, història, realitat, actualitat, imaginació, compartir...

Des d'aquella persona que es queixa pel fet de pagar una entrada en un concert, a les estructures governamentals que no creuen en la necessitat d'aquesta dedicació per a la societat i no sols no la fomenten sinó que actuen condicionant l'estabilitat de la mateixa, als productors i indústria que abusen de la matèria prima (creadors, músics...) o al propi músic incapaç de defensar la dignitat pròpia i de generar un sindicat que vetlle per la salubritat del músic...des del primer a l'últim oient, resta tant per canviar!!! 

M'entristeix veure teatres i centres de cultura polsosos. La inversió inversa en un món desordenat. Haver malgastat els recursos de cultura en espais morts i no en el desig de compartir la vida de la gent que engalana la sensibilitat de cada cambra. 

Segurament la força d'aquest dia no arribe a cap lloc. Segurament necessitem de la consciència dels enamorats de la música i de la imaginació del que seria una vida sense harmonies. 

Sé que no t'afecta un dia com hui perquè estàs quasi segur/a que sempre hi haurà un músic dispost a viure en la misèria però seguir fent el que li agrada. Aquesta no és la qüestió. El tema és com abuses tu i com denigres tu a aquell que et fa somriure, plorar o sospirar amb les seues creacions. 

Un món que no cuida el que estima té igual que tinga músics, professors o missioners...o no els tinga. Un lloc sense consciència és un món trist! 

Elegeix en quin món vols viure i comença a construir-lo!!! 

Tu mateix...