Cicle #CoronavirusLiveMusic - 1er concert en streaming d'Andreu Valor.

Anit vaig viure tota una experiència. Fer el primer concert en 'streaming' et fa entendre moltes coses.

El propòsit d'aquesta iniciativa era per un costat la motivació per l'anul.lació de tantes presentacions/concerts com estem tenint. Per altre, com necessite fer, tractar d'aconseguir un poc de calma, reflexió, pau, serenitat....(personal i col.lectiva), encara que fos durant una estona.

Escenari improvisat, llums preparades, caliu còmode i un públic a imaginar: al lloc sols estava el meu fill major, Pau, de 9 anys, donant suport moral a la "soledat". Darrere de les pantalles quasi 700 reproduccions, una mitja de 250 persones però sobretot un respecte, sensibilitats, sentit que sols el públic, a qui us cantem, sou capaços de donar-nos. És fort, al final de cada cançó rebre silenci però a mida que avançava el concert més presents estàveu i fins i tot els pròlegs anaven dirigits a persones que imaginava hi havia darrere de la càmera i tot prenia sentit.

Venen temps difícils i hem d'aportar alguna cosa; des de la prudència i actitud demanada pels mitjans sanitaris a la moral i respectuosa cap a persones amb riscs agreujats (tot i que ningú se salva).

Podríem quedar-nos uns dies a casa i facilitar les coses? A les persones de Madrid o a les de Melilla (sols amb 2 afectats/des). Que no és un problema individual, que totes i tots som responsables i necessaris per controlar-ho i que s'escampa com la pólvora!!! Sentit comú, davant la incertesa, per favor.

Total que ací us deixe el primer concert en 'streaming' presentant 'Insurrecte' [comença en el minut 5:30 per la novatada], dins del cicle #CoronavirusLiveMusic per si aquests dies, des de casa, necessiteu trobar diversitat de coses a fer, us agraden els concerts en viu, els cantautors/es i accepteu aquesta humil proposta de companyia.

Aquesta iniciativa era una prova pilot, per seguir actiu (laboralment) en aquesta contundent paralització, que no sabem quan remetrà i que als autònoms (sense activitat, sense atur...) tant ens preocupa, així que moltíssimes gràcies a la valoració de la gent que va comprar discs a la botiga i a qui va aportar a la taquilla inversa per correspondre amb el concert. Aquests diners retornaran a la societat, no tingueu cap dubte, però el més emotiu és saber que algú valora la cultura i sobretot respecta als treballadors/es de la mateixa. 

Si, és un concert que sembla informal, però la intenció, el sentiment i el desig, per a res del món, diferia d'un concert habitual, amb el respecte i compromís que sempre tractem d'aportar. 

Tan de bo us aporte alguna cosa positiva!!!

Molts ànims, molta energia i tota l'empatia i humanitat del món per poder tornar-nos a abraçar el més prompte possible.

Aprenguem de tot açò!!!