LA NOSTRA MÚSICA A UNA ESPECIAL PEL·LÍCULA

Quan la música pren sentit!!!

La nostra finalitat en la cançó comença en la necessitat de transmetre i acaba tractant de fer-te sentir, reflexionar, compartir...
Mai havíem tingut aquesta oportunitat i quina emoció ens fa sentir formar part "simbòlicament" d'un projecte cinematrogràfic tan complet.
"EL CONTRARI DE RES", poema d'Ester Fenoll que vaig musicar fa un temps i forma part del disc "Poemitza't" és una de les peces que formarà part de Swing: La vida d'un secret del director Miguel Ángel Font Bisier amb un potencial enriquidor que inclou i es preocupa pel tema de la inclusió. Un projecte acurat, detallista, sensible que vol aproximar el cinema, el sèptim art, al món, sense barreres que limiten la possibilitat de gaudir-lo.
Pendent des del primer moments de detalls que no es tenen en compte en aquesta pràctica, aquest film valora totes les sensibilitats, condicionats i limitacions per fer que persones invidents, sordes i amb altres diversitats tinguen la possibilitat i el dret de gaudir d'aquesta història.

És una comèdia amb tocs de drama familiar i misteri. En ell, Judith, una jove incomprensiblement insatisfeta amb la seua vida actual, decideix anar amb el seu nuvi a un club d'intercanvi de parelles. Aquesta aventura acaba amb una coincidència familiar que obrirà un embolic que anirà revelant els secrets millor guardats pels seus més reunits.

La versió original està en valencià i la banda sonora està composta totalment per artiestes i grups que emanen d'aquesta bella zona del món com Andreu Valor, Cactus troop, Jazzmatiks, Mireia Vives & Borja Penalba, JazzWoman, NUC i Pupil·les.

La pel·lícula és una coproducció entre When Lights Are Low S.L. i DC Media que compta amb la participació d' À Punt , l' IVC - Institut Valencià de Cultura i la co·llaboración especial de l'Obra Social La Caixa.

En breu als cinemes i a la pantalla d' À Punt.

Cinema, música, inclusió, territori, realitat, vida... Un enorme treball. Felicitats per la iniciativa i repte. Gràcies per l'acollida. Un orgull!

Fotos: When the lights are low